21 Febrer 2015 (manifestació i soterrar del PGOU de Rita)

 

Cartell Mani Soterrar

Com sabeu, està en marxa la Festa de l’Hivern als Horts Urbans de Benimaclet. Serà el pròxim dissabte 21 de febrer. Serà un acte festiu però també reivindicatiu: l’horta de València està en perill. La revisió del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) que l’ajuntament de la nostra ciutat vol aprobar abans de les eleccions municipals i autonòmiques contempla la requalificació/desaparició de més de 400ha d’horta al voltant de València. Una de les zones més afectades correspon a la zona compresa entre el camí de Farinós, l’autopista A7 i la ronda nord, un triangle de terra en plena producció. I el cementeri de Benimaclet al mig. Sobren comentaris.
Dissabte 21 de febrer, a les 11.00, des de la plaça de Benimaclet, acompanyats per Estrela Roja de Benimaclet i la Muixeranga ens dirigirem al cementeri on donarem sepultura simbòlica a l’horta de València. A continuació ens dirigirem als HUB per cel·lebrar la festa de l’Hivern i botar-li foc també simbolicament al PGOU. Us esperem.Deja un comentario