14 Febrer 2015 (jornada de treballs comunitaris i plantació comunitària)

plantacio2

Hortolanes i hortolans.

Estem al mig de l’hivern. Cal doncs, escalfar l’ambient, i quina millor manera que amb el calor humà que proporciona una bona festa: un grapat d’amics i amigues al voltant d’un perol (o els que calga) d’arrós amb fesols i naps, música i bon vi. Parlem de la Festa de l’hivern als Horts Urbans de Benimaclet. Serà dissabte 21 de febrer, a partir de les 11.00. Però…

…però abans, dissabte 14 de febrer, a les 9.30 hores us convoquem a una jornada de treballs comunitaris per plantar, netejar i deixar ben bonics els HUB.

I també, per motiu de la celebració del dia de l’arbre, l’escola del Pare Catalá i els Horts Urbans de Benimaclet organitzen una jornada de plantació per a restaurar les àrees comunes dels Horts Urbans de Benimaclet. És un pas més en la millora de l’espai que s’ha recuperat a un abocador d’enderrocs.

Us convidem a participar en en la jornada de plantació i neteja comunitària que el pròxim dissabte 14 de febrer a les 10:30.

Es recomana dur calçat tancat, guants i, si es pot, alguna aixada o pala.

Us esperemDeja un comentario