8 Gener 2015 (convocatòria oberta sobre el PAI “Benimaclet Est”: concurs d´idees)

 

image003

CONVOCATÒRIA OBERTA SOBRE EL PAI “BENIMACLET EST”

PRESENTACIÓ DEL CONCURS D’IDEES

PER CONSENSUAR LA TRANSICIÓ ENTRE LA CIUTAT I L´HORTA :

DIJOUS 8 DE GENER 2015 AL CIM

CONVOCATORIA OBERTA

CONVOCATORIA OBERTA BENIMACLET ESTL’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet convoca un concurs d’idees per a redefinir el PAI Benimaclet Est, amb l’objectiu de consensuar la transició entre la ciutat i l’horta al voltant dels Horts Urbans de Benimaclet.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Universitat de València, de la Universitat Politècnica de València i de moltes associacions culturals i socials del barri i de la ciutat, i el patrocina Caixa Popular.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet, proposem una estratègia pionera de participació ciutadana en l’àmbit del planejament urbà del nostre barri. Amb això es promourà el debat i la reflexió sobre el futur d’aquest entorn, i els resultats s’oferiran als representants públics abans de les eleccions municipals de 2015.

Per això, us invitem a l’acte que tindrà lloc en el CIM, Centre Musical de Benimaclet, el dijous 8 de gener a les 19:30 h., on es farà la presentació d’aquesta iniciativa en la qual volem comptar amb la vostra participació.

Una persona de cada associació del barri tindrà l’oportunitat de respondre, amb una exposició de tres minuts a les tres preguntes següents:

Com és Benimaclet?
Com volem que siga Benimaclet?
Quina és la resposta des de Benimaclet a la situació de crisi i canvi en què ens trobem?

Esperem la vostra assistència. El futur és nostre!

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DE BENIMACLET

cartellDeja un comentario